Manchester United

~~~We'll keep the red flag flying high~~~

Landslagsuppehåll

Kategori: Nyheter

Det är inte alltför mycket aktivitet kring klubblagen när det är landslagsuppehåll kan man tycka. Men visst händer det saker och ting som vissa kanske inte alltid får med sig. Gabriel Obertan har till exempel debuterat i reservlaget och spelade en halvlek när reserverna slog Oldham 3-0. Jag missade såklart just första halvlek så jag ska inte säga mycket om honom, men de höjdpunkter jag sett så ser det bra ut och han ska, enligt matchreferat, ha gjort en riktigt fin insats. Rimligt med A-lags debut mot Barnsley i ligacupen i slutet av måndaden?

Jonny Evans blev hemskickad från Nord-Irlands landslagstrupp efter att han skadat sig i senaste matchen och måste troligtvis opereras. Även Rooney skadade sig men han kan i bästa fall spela redan ikväll (har inte hört något nytt om det) så det ska inte vara något allvarligt. Fler spelare är i aktion även ikväll och förhoppningsvis kan spelarna undvika några skador.

Jag satt och tänkte lite på att United har en jäkla bra variation av spelare från England och spelare utifrån. Till skillnad från övriga topplag i Premier League så skulle United knappt påverkas om regler om ett visst antal "egna produkter" per lag går i kraft snart. Jag satte därför ihop en startelva med endast engelska spelare (brittiska räknas inte, bara engelsmän) Utlånade spelare får heller inte tas med.

                       Foster
Hargreaves Ferdinand Brown Neville

      Carrick Scholes Hewson
Rooney                          Welbeck
                   Owen

Minst sagt ett starkt lag. Ja, men då kan vi lika gärna köra en startelva med spelare som inte är engelsmänn.

          Van der Sar
O'Shea Vidic Evans Evra

Valencia Anderson Fletcher Giggs

        Berbatov Macheda

De två startelvorna och då har jag trots allt lämnat ute tvillingarna, Nani, Park, Gibson och en massa unga spelare som gjort bra ifrån sig i reservlaget så här långt. Lovely!
Men trots denna fina, breda trupp så håller vi oss från skador ikväll!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: