Manchester United

~~~We'll keep the red flag flying high~~~

Då kör vi!

Kategori: Nyheter

Gjorde en snabbtitt på när jag först startade den här bloggen och började skriva lite, då var det fokus på nyheter om klubben. Det var 2007 som jag gjorde det, samma år som United senast vann på Anfield. Ni som kommer ihåg matchen vet att det var en argentinare som vi inte behöver prata mer om som avgjorde den matchen. Laget såg lite annorlunda ut för fem år sedan. I United var det 3 stycken som startade 2007 som även startade igår (Evra, Rio, Giggs), medan i Liverpool var det Reina och Gerrard. Av övriga United spelare i truppen (endast 16 spelare, kom ihåg att man då bara fick ha fem avbytare) så spelar 8 stycken kvar. Medan i Liverpool är det bara fyra som fortfarande håller till i Merseyside området. Utöver de redan nämnda så fanns Carragher och Lucas med i laget.
 
Det blev seger det året. Till och med två gånger vann vi på Anfield med 1-0 under 2007. Och igår bröts äntligen sviten med matcher igen efter några negativa år på Anfield, både spelmässigt och resultatmässigt. Sviten med spelmässigt dåliga matcher får vi vänta på att bryta för vi spelade inte bra igår. Ferguson svarade "you don't want to know, I was not happy" när han blev tillfrågad efter matchen vad han sa till United spelarna i halvtid.
I andra halvlek tycker jag inte det var speciellt mycket bättre egentligen men i slutändan handlar det om de där 3 poängen och de tog vi.
 
Mycket snack om Jonjo Shelveys utvisning idag och det är givetvis blandade åsikter. För mig är det solkart rött på Shelvey och inte, som Brendan Rodgers menade, även rött på Evans. Shelvey går in i situationen med sträckt ben och visar dobbarna. Evans går in lika hårt, MEN sparkar iväg bollen och träffar i svingen Shelvey med sin bredsida av foten. Shelvey sätter dobbarna rakt in i andra benet på Jonny, inte i närheten av bollen. Varken Rodgers eller Gerrard tyckte att det var rött i intervjun efter med skysports. Konstigt.
 
Ja, då ska jag ta och börja skriva lite här igen. Hoppas ni tittar förbi ibland och hittar lite bra saker i det jag tar upp. Kommentera gärna, diskutera är mycket trevligt!
 
/Kristian

Kommentarer


Kommentera inlägget här: