Manchester United

~~~We'll keep the red flag flying high~~~

Viktigt att inte tappa så här tidigt

Kategori: Nyheter

                           Darren Fletcher fixade poängen även mot Portsmouth

Poängförlusten mot Newcastle sved. Men lika mycket gladde de tre poängen mot Portsmouth i måndags. United skulle kunna ligga långt efter Chelsea och Liverpool om inte Fletcher hade fått in bollen i mål på Fratton Park i första halvlek.
United spelar Supercupfinal mot UEFA-cup mästarna Zenit St. Petersburg på fredag kväll, något som skjutit upp hemmamatchen mot Fulham som annars skulle spelats kommande helg. Skulle Chelsea och och Liverpool ta sin tredje raka seger nu till helgen samtidigt som United skulle tappa poäng mot Pompey så skulle United ligga hela 7 poäng bakom de båda lagen. Dock med en match mindre spelad, men att ligga så långt efter så tidigt skulle kunna sätta mycket press på spelarna som då kanske skulle känna att tre poäng var nödvändiga både borta mot Liverpool och borta mot Chelsea. Så de tre poäng som togs mot Portsmouth var mycket viktiga. Inte bara för att de tre poängen placerar oss högre upp i tabellen men även för att det förmodligen är en lättare situation spelarna befinner sig i mentalt nu. Och det kan behövas med tanke på vilka lag som ska besegras den närmsta tiden.

Så här några dagar före transferfönstret stänger (1 september är sista dagen för spelarköp) så kan jag ju nämna att det kanske har tänts ett litet ljus i Berbatov sagan. Den rysske Spartak Moskva anfallaren Roman Pavlyuchenko ska vara väldigt nära en övergång till Tottenham. Något som borde öppna för en Berbatov-flytt så har Spurs sagt att de inte tänker släppa Berba förrän de gjort klart med en ny anfallare. Något de nu, enligt Pavlyuchenko, ska vara ytterst nära att göra. Men tiden börjar bli knapp. Fem dagar finns kvar att förhandla på och United vill inte höja sitt bud samtidigt som Tottenham vägrar sälja för de £25 miljoner United erbjudit. Men att låta Berbatov "ruttna i reservlaget" som flera tidningar skrivit att Spurs är villiga att göra med Berbatov så kanske Spurs inser att de tjänar mer på att ta de £25 miljoner United är villiga att betala och sen end of story. Som vanligt är det väl bara vänta och se om en av de många långa affärerna den här sommaren blir av.

United.no var en av internetsidorna som tidigare idag skrev att Nemanja Vidic inte trivdes i klubben. Detta har nu dock dementerats av Vidic som hävdar att han aldrig sagt det som stod skrivet tidigare idag.
- Jag stortrivs som spelare för Manchester United, och är väldigt glad över at vara en del av denna stora klubben. Jag hoppas att jag visar det när jag spelar.Och jag har alltför stor respekt för folk i Manchester och England för att kritisera dem på det sättet, sa Vidic och syftade delvis på det som hävdats tidigare, att han sagt bl.a. att folk inte har tid att njuta av livet i England. I den tidigare artikeln som skrevs idag så skrevs det även att Vida var missnöjd med vädret i England och önskade sig därför till Spanien. Men det är med glädje man läser att Serben dementerar detta och hävdar att han fortfarande trivs på Old Trafford.


I matchen mot Zenit St. Petersburg på fredag så kommer Gary Neville och Owen Hargreaves med högsta sannolikhet finnas med i startelvan enligt Sir Alex Ferguson. Sist United spelade en supercupfinal (1999) så blev det förlust mot Lazio, något SAF inte vill ska upprepas. United ställde då upp med ett något mer reservbetonat lag då det några dagar senare var ligamatch mot Newcastle som väntade. Men nu när det är mer än en vecka kvar tills nästa match spelas så kommer nog bossen mönstra ett riktigt bra lag.
Matchen spelas i Monaco och sänds på ViasatSport 1 med matchstart klockan 20.45.

Lottningen till Champions League äger för övrigt rum imorgon och även den sänds i Viasatsport 1 med start klockan 18.00.

Vilken skämt affär!

Kategori: Nyheter

  Varken spelare eller supportrar förstår sig på Ferguson överraskande hjälp till Arsenal

Som förmodligen de flesta har fått med sig så är nu ryktena kring en möjlig försäljning av Silvestre slutdiskuterade då denne skrivit kontrakt med Arsenal. En affär jag inte förstår ett dugg av.
För det första så har backplatsen (i första hand högerbacken, men även mittbacksplatsen efter försäljningen av Pique) varit den position som det talats mest om att vi behöver förstärka på, efter anfallsplatsen då (som vi av någon jävla anledning inte förstärkt på). Och då går Ferguson och säljer en av de backar som är mest allround i laget. Efter O'shea då som går att använda exakt var som helst. Man kan ju tro att försäljningen blev nödvändig för att finansiera en ny back eller eventuellt en anfallare. Men skämt summan £750 000 (under 10 miljoner svenska kronor) bevisar ju att det inte var tanken med affären. Då finns det absolut ingenting som talar för att vi ska göra oss av med en riktigt bra back. För med tanke på den hastighet som Ferguson haft när han ska värva anfallare i år så känns det väldigt tveksamt att han ska hitta någon ersättare till Silvestre på några dagar.
Jäkla dålig affär måste jag säga. Att sedan sälja honom till en konkurrent som Arsenal är salt i såret för oss supportrar. Det är ju inte direkt en talang som inte lyckades så vi lämpar över skiten till Gunners. Nej Silvestre har spelat i United i nio raka år och det känns som lite av ett svek att han går till Arsenal. Men jag skyller inte på Silvestre utan på Ferguson som jag tycker gjorde en extremt dålig affär.

Och något som kan väga upp det här finns det ju inte direkt. En usel ligastart sitter fortfarande i hjärnan och plågar medan det som vanligt är alltför mycket skitsnack kring Berbatov affären. Senast är väl The Sun som publicerat en bild på sin hemsida med en supporter som får Berbatovs autograf påskriven på en United tröja. Det använder tidingen som ett tecken på att Berbatov skulle närma sig en övergång. Vadå skulle Berba neka supportern att få hans autograf bara för att det var en United tröja eller? Nej har man ingenting att skriva om en affär så kan man väl låta bli att skriva en skitartikel den dagen. Men eftersom det är The Sun vi pratar om så kanske jag inte ska förvänta mig mer. Synd är att flera tidningar och hemsidor är exakt likadana och jag är så less på den här affären nu så antingen får den bli klar illa kvick eller så får Ferguson släppa den och satsa på, vad jag tycker, HUNTELAAR.
Ett exempel på vad jag menade med att vissa tidningar/hemsidor "hittar på" nyheter är när Daily Mail skrev att Berbatov var klar för United. Självklart skulle fotbollskanalen.se och Sportbladet haka på det här direkt och båda skrev att Berbatov affären nu var helt klar. Något som gjorde flera svenskar förvirrade då jag känner flera som trodde att Berbatov var United spelare. Man blir alltså arg på de tidningarna som man aldrig kan ta seriöst. Men man har ju erfarenhet av det så oftast så har man ju på känn om det är sanning eller påhitt som står skrivet.

Flera United spelare var i aktion i gårdagens träningslandskamper som spelades. Följande spelare representerade sina länder:

John O'shea
- Hela matchen för Irland mot Norge (1-1).
Carlos Tevez - 81 minuter för Argentina mot Vitryssland (0-0).
Wes Brown, Rio Ferdinand och Wayne Rooney - Alla startade matchen mot Tjeckien (2-2). Målskytten Wes Brown spelade hela matchen medan Ferdinand spelade 59 minuter och Rooney 69. 
Darren Fletcher och Jonny Evans - Spelade båda i Skottlands match mot Nord-Irland (0-0).
Patrice Evra - Var jag på plats och fick se spela hela matchen på Ullevi mot Sverige (3-2 till Frankrike). 
Nani - Fick hela matchen av Carlos Queiroz när Portugal lekte med Färöarna, gjorde även sista målet (5-0).

Och när jag ändå har skrivit lite om Berbatov i det här inlägget så kan jag ju nämna att han gjorde två mål för Bulgarien igår borta mot Bosnien.

Dålig ligastart på alla sätt

Kategori: Nyheter

                                  Tung start i år igen. Bilden är från Newcastles 1-0.

Det var stor skillnad på förra årets match mot Newcastle och årets match. Från 6-0 och strålande spel till ett 1-1 resultat som gör att vi redan har hamnat på efterkälken, samtidigt som en av de viktigaste spelarna av de som är hela fick lämna planen pga. skada.

Nej bättre premiär hade man ju hoppats på helt klart. Trots att Ronaldo, Park, Saha, Hargreaves, Anderson, Nani och Tevez inte var tillgängliga så tror man ju ändå att mästarna ska stå upp mot Magpies. Men istället blev vi det enda laget av de fyra stora som tappade poäng i helgen. Gårdagens match såg som sagt illa ut, men det kan vara värre om en vecka.


Porsmouth på Fratton Park är på pappret än svårare match än Newcastle hemma. Och vi vet redan nu att flera spelare som  var med igår, kanske  missar den matchen. Nani är fortfarande avstängd. Ronaldo och Park kommer inte vara klara till den matchen, medan Hargreaves och Giggs är tillbaka efter skada den 25:e augusti, enligt United.no, matchen mot Pompey är samma datum. Carrick ska vara borta i två veckor medan det är oklart kring Saha. Men eftersom det är Saha så ska man väl inte räkna med honom nästa måndag. Carlos Tevez åkte ju hem till Argentina för att någon i hans familj hade gått bort och vi vet ju inte om han kan repa sig efter det tillräckligt snabbt för att vara med mot Portsmouth. Även Fraizer Campbell drog på sig en mindre skada men ska väl troligen vara med mot Portsmouth.
Men i allra värsta fall så skulle det kunna vara så illa att vi kanske står med endast en naturlig anfallare samt INGEN naturlig yttermittfältare. I alla fall inte om vi ska räkna med dem som håller "United klass". Andersons Brasilien är i nuläget i semifinal i OS, och spelar nästa match imorgon. Skulle Brasilien åka ut där så borde även Anderson vara tillgänglig på måndag. Något som skulle kunna betyda väldigt mycket i dagens situation. Men vi får hoppas att gårdagens skador gör att vi kan ha fler spelare tillgängliga om en vecka, för det kan bli en riktigt svår match som kommer. Och som de flesta nog känner till så väntar ju först Liverpool och sen Chelsea på bortaplan efter Pompey matchen och skulle vi inte få med oss tre poäng på Fratton Park så kan det vara så illa att vi får första segern först i slutet av september. Det har man inte råd med om man ska vinna Premier League. 

Ska jag nämna lite vad jag tycker om de övriga väntade topplagens prestationer så var de lite blandat på den fronten. Arsenal fick jag bara med mig andra halvlek, och av det jag såg så blev jag inte speciellt imponerad. Det syntes att Flamini och Fabregas (som var skadad) saknades i mitten. Liverpool imponerade inte heller särskilt mycket (borde jag egentligen vara förvånad?) men de har ju Torres och tyvärr så verkar det som att han kan göra mål på bortaplan i år. 
Chelsea blev jag enormt orolig när jag såg. Till att börja med så hade de ett otroligt namnkunnigt lag på planen, samtidigt som bänken var något helt annat än den United hade igår. Och därpå så slänger kameran upp en bild på Drogba och Essien som sitter skadade. Men trots det så spelade Chelsea dröm fotboll. Portsmouth fick inte låna bollen mycket. Vi får hoppas att det blir en liknande dominans när United möter dem. Men det känns ju tveksamt idag. 

Men det är bara att ta nya tag och de fram emot nästa match. Man ska ju komma ihåg att förra året spelade vi oavgjort hemma i premiären och det slutade ju ganska bra...

Nej till Silva, ja till Berba?

Kategori: Nyheter

                                          Blir Berba röd före 17:e augusti?

Ligastarten närmar sig mer och mer och det är ingen högoddsare att SAF väldigt gärna vill göra klart med en spelare till det skadedrabbade laget som ska ta sig an Newcastle om fem dagar.
Enligt bl.a. Teamtalk.com så ska United vara redo att lägga ett £20 miljoner högt bud på Valencias David Silva, men David Silvas agent säger att Silva inte kommer gå till United. Hans familj har det bra i Spanien så skulle han byta klubb så skulle det vara inom Spanien, till Real Madrid eller Barcelona. Hur mycket sanning det ligger i både ryktet om Uniteds intresse, eller agentens uttalande är som vanligt svårt att veta. Särskilt med tanke på att Teamtalk inte är den mest pålitliga källan.
Berbatov sagan känner väl samtliga läsare till vid det här laget antar jag. Den historien kan, om man ska tro Daily Mail, få ett slut snart. Tottenham ska, enligt den nämnda tidningen, vara redo att släppa Berbatov då de nu närmar sig en värvning av någon annan anfallare. Båda ryssarna Roman Pavlyuchenko och Andrei Arshavin har blivit kraftigt ihop länkade med Spurs och enligt Daily Mail så närmar sig Tottenham i jakten på en anfallare och kan därför tänka sig att sälja Berba. I artikeln (som ni kan läsa här) så står det ingenting om någon "säker källa", eller något liknande som det brukar göra när det gäller liknande saker. Något som talar för att det kanske inte ligger så mycket sanning i det här. För ett par dagar sedan var det ju Henry och nu är det Berbatov så det är inte lätt att veta vad man ska tro. Men transferfönstret stänger om lite mindre än tre veckor så förhoppningsvis får vi snart svar på alla rykten och spekulationer som kommit och gått under sommaren.

Som sagt så närmar ju sig ligastarten med stormsteg så jag tänkte att jag kan tippa hur jag tror det kommer se ut i maj. Jag skriver en liten kommentar efter var fjärde lag där jag sammanfattar varför jag tror att de fyra lagen placerar sig där de gör.

1. Manchester United
2. Chelsea
3. Liverpool
4. Arsenal

Jag tror fortfarande inte att något lag är tillräckligt bra för att splittra de fyra stora i toppen därför blir det en ganska väntad topp fyra som vanligt. Jag tror det blir en kamp mellan United och Chelsea om guldet, medan Pool och Arsenal slåss om tredje platsen, i värsta fall (för deras del) om CL platserna.

5. Tottenham
6. Everton
7. Aston Villa
8. Portsmouth

Tottenham tror jag kan bli farliga i år. Mycket bra värvningar och trots att de kanske tappar Berbatov så tror jag Spurs kommer ligga och nosa bakom de fyra stora. Everton och Aston Villa kan nog ta rygg på Spurs medan Portsmouth kommer kämpa om att nå en UEFA-cup plats.

9. Manchester City
10. Newcastle
11. West Ham
12. Blackburn

Hughes kan kanske föra City till högre höjder, men jag tror ändå att det dröjer minst ett år innan de lossnar helt för City. Blackburn kommer nog försvagas i och med att Hughes och Bentley försvann, men att slåss om att sluta på övre halvan tror jag de är kapabla till. Liksom West Ham och Newcastle som jag tror kommer hålla till i mitten. Newcastle kan kanske jobba till sig en högre placering.

13. Middlesbrough
14. Wigan
15. Sunderland
16. Fulham

Lagen som kommer att slåss om att hålla sig kvar. Boro har spelarmaterial att slåss något snäpp längre upp, men inte mycket talar för att de ska göra en mycket bättre säsong än förra året. Gamla United spelarna Steve Bruce och Roy Keane håller kvar Wigan respektive Sunderland i finrummet medan Fulham återigen får en svettig säsong men klarar sig kvar.

17. Bolton
--------------
18. West Bromwich
19. Stoke
20. Hull

Bolton kan få det tufft. Men ingen av nykomlingarna tycker jag ser speciellt starka ut så jag tror det blir samma lag som gick upp som också åker ner. Men som förra året så kommer det förmodligen bli en ny stenhård bottenstrid. Och vi får väl ingen ny Derby prestation i år?

Synpunkter på min tippning? Kritisera gärna om så önskas!

CS mästare!

Kategori: Nyheter

                    Det blev till slut straffseger på Wembley efter 0-0 efter 90 minuter

Det blev en härlig inledning på säsongen då United idag besegrade Portsmouth i Community Shield finalen på Wemley. Precis som förra året så blev det seger på straffar efter 0-0 efter full tid (1-1 förra året).
Av någon idiotisk anledning så hade Olearys i motala, där jag befinner mig för tillfället, inte öppet förrän klockan fem! Och inte nog med det. När man kommer tillbaka en timma senare och frågar varför de sänder något mellansnack från OS och inte United - Portsmouth så får man svaret att de bara visar AIK idag. Jag vet inte om det gällde rättigheter eller vad det kan ha varit men i alla fall så blev det ingen CS final för min del så jag ska inte gå in något närmare på hur spelet såg ut med tanke på att jag bara läst om matchen. Men jag kan nämna att Tevez och Nani tydligen var bäst i United och att straff målen stod Tevez, Giggs och Carrick för. Pompey missade 3 av 4 straffar!

Rykten så här en vecka innan premiären för United är som vanligt flera. Nu ska Ferguson enligt flera tidningar vara villig att släppa Berbatov affären och sikta in sig på Thierry Henry istället. Jag har ett bra tag nu hoppats att SAF skulle vända blicken mot Amsterdam i ett försök att värva Klaas-Jan Huntelaar men skulle Henry värvas så skulle jag inte klaga. Men att Henry skulle "svika" Arsenal och gå till United känns ganska fel. Samtidigt som han säkert vill vinna La Liga före han eventuellt lämnar Barcelona. 
Men stämmer det som tidningarna säger och Henry värvas så ska prislappen ligga på ca 250 miljoner kronor, betydligt billigare än det Tottenham kräver för Berbatov. Ska Henry lätta på anfalllsproblemen som United har till ligastarten mot Newcastle den 17:e, så måste han bli klar för klubben inom ett par dagar. Och skulle han överraska och skriva på för United så blir det på hans 31-års dag som han debuterar, om han skulle spela mot Newcastle...
Jag ska inte spekulera i mer vem det annars kan vara som Ferguson har på tapeten just nu av anfallare, så jag väntar och ser vad tidningarna skriver eller i bästa fall vad någon av huvudpersonerna säger innan jag går in mer på det här. 

Mycket mer har väl inte hänt kring klubben då mycket fokus legat på Community Shield finalen, som ni gärna får ta upp i kommentarerna trots att jag inte nämde den så mycket.
En annan grej är att The Mirror idag skriver att Rio Ferdinand kan komma att bli kapten för engelska langslaget. Kul för Rio men man vet ju i och för sig inte hur mycket sanning det ligger i det. 

Det kan se illa ut 17:e augusti

Kategori: Nyheter

                         Rooney missar troligtvis Newcastle matchen pga. sjukdom

Jag kan börja med att ursäkta den dåliga uppdateringen. Lite olika släktbesök har varit orsaken till det. Ett så långt mellanrum som det nu varit mellan inläggen ska inte upprepas.

Idag är det 10 dagar kvar tills Newcastle står för motståndet i säsongens första Premier League match för Uniteds del. Det känns inte länge sedan pokalen plockades hem, för andra året i rad, på JJB Stadium, men man har ändå hela sommaren längtat till det som komma skall. Men trots att träningsmatcherna gott bra och inga större spelare lämnat klubben, så känns det helt klart oroväckande när man ser över vad som kan komma att bli det lag som sparkar i gång United säsongen.
Ronaldo, Nani och Anderson är spelare som med 100% säkerhet kommer missa säsongsinledningen. Medan Hargreaves, Saha, Rooney, Park, Neville och Carrick är högst osäkra kort. Det kan bli ett helt annat lag än vad vi är vana vid när en förhoppningsvis ny succé säsong ska dra igång.

Som vanligt så har det varit väldigt mycket snack kring övergångar den här sommaren. Men till skillnad från i fjol så har det inte dykt upp några nya ansikten på Carrington. Och enligt Sir Alex Ferguson så kan det komma att vara i stort sett samma trupp som förra året när allvaret drar igång.
"Vi har inte hämtat in några toppspelare, något alla förväntar sig att vi ska göra. Vi är givetvis på utkik efter förstärkningar, men vi är absolut inte desperata. Vi har en perfekt balans av unga och erfarna spelare. Vilket mycket beror på värvningarna i fjol. I tillägg har vi spelare som har kommit tillbaka efter lån. De förtärker oss ytterligare, och flera av dem har potential att nå långt. Så i mina ögon har vi de spelare vi behöver", har en mycket självsäker tränare uttalat.
Och visst har han rätt. Det var ju det här laget som vann dubbeln förra året så samma lag kan väl göra det igen. Men det känns ändå oroväckande att det inte hänt så mycket på transferfronten med tanke på skadesituationen i laget.
Men förhoppningsvis kommer det in någon anfallare som kan lugna nerverna något fram till premiären.

För kanske sisa gången den här sommaren (och förhoppningsvis sista), så ska jag även nämna Ronaldo karusellen. Huvudpersonen själv har nu uttalat sig i sommarens mest omtalade transfer men ger lite blandade budskap i sina uttalanden.
"Jag kommer vara United spelare, i alla fall ett år till. Samtidigt vill jag göra klart att jag inte spelar i United mot min vilja. Jag kommer spela för United med hela mitt hjärta och själ, och kommer bära den röda tröjan med samma vilja och glöd som jag alltid gjort", sa han i en intervju med en portugisisk tidning.
Positivt att han gör det här uttalandet. Om det stämmer att han med glädje tar på sig en röd tröja så har jag inga problem att se honom springa ut på Old Trafford i fortsättningen.
Det jag syftade på med dubbla budskap var att han senare i intervjun sa följande:
"Jag vet att Real Madrid var intresserade i att värva mig, och att de la ett högt bud på mig. Jag hoppades att budet skulle bli accepterat. Att säga något annat vore oärligt"
Visst att han fortfarande drömmer om att någon gång spela i Real Madrid, men att sitta och säga att fick han bestämma så skulle han spela där nu, direkt efter att han sagt att han spelar med hela sitt hjärta för United. Känns inte som helt rätt val av ord i det uttalandet av portgisen. Jaja, det finns väl inte så mycket mer att säga kring det här. Oavsett vad jag eller någon annan tycker om delar av det uttalandet så kvarstår faktumet att han kommer spela för United kommande säsong, men med högsta sannolikhet också kommer göra det för Real Madrid i framtiden.

I övrigt så finns det väl inte så mycket att tillägga. Fangzhuo Dong målade idag för sitt Kina i OS då han i 88:e minuten kvitterade mot Nya Zeeland. De senaste två träninsmatcherna slutade med en seger (Peterbrough 2-0) och en oavgjord (Juventus 0-0). Medan Louis Saha imorgon firar sitt 30-års dag.
Det enda jag vill nu är att SAF ska, trots uttalandet om en redan stark trupp, värva en till anfallare som kan vara med mot Newcastle. Vem det nu borde vara får han själv avgöra.

Vad tycker ni? Räcker det som det är, eller ska SAF handla in en spelare till? Och i så fall vem?

Grattis Spanien, ni har slagit England!

Kategori: Nyheter

      Suck.. Ännu en nyhet kring Ronaldo, vars rehabträning för övrigt går mycket bra

Engelska medier har alltid varit kända för att överdriva historier så att de blir något helt annat. Både inom fotboll och annat. Jag har alltid haft för vana att ta de Silly Season rykten som engelska tidnigar ger med en nypa salt, vilket man också ska göra. Men efter den här sommaren så måste jag gratulera spanska tidningarna Marca och AS som både gått ikapp, och till och med förbi engelska tidningar i deras sätt att hitta på historier. Inte alltid lika pålitliga Goal.com skrev igår följande:

"Everything is fine. Next week I will return to England and tell them [Manchester United] that my only desire is to play for Real Madrid and that I will not negotiate," Ronaldo told AS.

För det första så är inte det här första gången som en spansk tidning skriver att Ronaldo kommer bli klar för Real inom en snar framtid. För det andra så är de bara sidor som Goal.com, fotbollskanalen mfl. som kopierat nyheten på sina sidor. Och man vet ju att det som fotbollskanalen skriver är i de flesta fallen bara skit. Och för det tredje så kan inte Ronaldo var rätt citerad. "My only desire is to play for Real Madrid and that I will not negotiate" är alltför bra engelska för Ronaldo. Man tycker ju att AS och Marca kan lägga upp videolänkar med sina intervjuer som t.ex. SkySports gör för att det ska verka mer troligt. För de intervjuer som jag SETT med Ronaldo, inte läst, så har det inte verkat som att han absolut vägrar att spela för United kommande säsong, något som artikeln visar (om den skulle stämma) att han gör. Men som vanligt så är det väl bara AS som vill ha en ny rubrik på tidningen. Jag kommer inte tro på någonting som någon säger så länge det inte står på sidor man kan lita på. Dvs. United.no eller Manutd.com. Allt annat tar jag med en så stor nypa salt som det bara går.
Skulle det här nu stämma så får jag väl lägga ner bloggen pga. det här inlägget....

I övrigt så finns det väl inte så mycket mer att kommentera kring klubben. Forwardsryktena fortsätter och Tottenham ska nu vara villiga att släppa Berbatov om de värvar Andrei Arshavin. Och flera medier uppger att Arshavin är på ingång och kan vara klar nästa vecka, men att Spurs inte tänker släppa Berbatov förrän de har gjort helt klart med en ersättare.
Mina förhoppningar om Huntelaar går väl snart upp i rök, men värvar vi Berbatov så kommer jag inte vara besviken heller.

Imorgon gör Ole Gunnar Solkjär sin allra sista match i den röda tröjan i sin jubileumsmatch som spelas på Old Traofford mellan United och Espanyol. Flera skandinaver ska väl dit och tacka av legenden och trots att det inte ser ut att bli lika packat på Old Trafford som vanligt så är det ändå sålt över 60.000 biljetter. För oss som inte har så mycket mer att tillgå än tv-soffan så går matchen på ViasatSport 2.