Manchester United

~~~We'll keep the red flag flying high~~~

Äntligen Anderson!!

Kategori: Nyheter


Två matcher har gått sedan mitt senaste inlägg och då jag inte såg någon av matcherna så ska jag inte säga något om matcherna mer än målen som är det enda jag sett. Målen i 8-2 matchen var grymt snygga flera av dem. Framför allt så imponerade Berbatov och Nani vid de första målen medan Giggs satte dit sitt första hattrick! Titta på hur bollen gick vid samtliga målen:

Berbatov - Nani - Owen
Fabio (via motspelare) - Nani - Berbatov
Fletcher - Berbatov - Tosic (klack av Berba)
Fletcher - Berbatov - Owen
Nani - Berbatov - Nani (klackdragning av Berba)
(Nani utbytt)
Rooney - Park - Giggs
(Berbatov utbytt)
Brown - Rooney - Giggs
Evra - Evans - Giggs

Berbatov är på planen vid de sex första målen och gör tre assist, ett mål samt passningen till Nani, som i sin tur gjorde assist. Samspelet mellan Nani och Berbatov vid 5-0 målet var konst. Har ni inte sett målen kan ni säkert hitta dem på Youtube eller 101greatgoals. Giggs hattrick måste också nämnas. Han såg väldigt seriös ut vid de första målen men när tredje satt i nätet så kunde han kosta på sig ett leende. Första hattricket för Walesaren som bara spelade 30 minuter i matchen.

Matchen mot Boca Juniors såg jag inte men den betydde mycket! Jag har unnat Anderson hans första mål i United tröjan länge nu (visserligen bara träningsmatch, men ändå) och till slut kom det. Det var med stor spänning jag satte mig framför datorn för att leta upp Andersons mål på internet och ja... Vad ska man säga?
(Kul även att Valencia fick in sitt första! Han visar lite av den explosivitet han har vid målet)



Ny seger!

Kategori: Nyheter

                                   (Bilden är inte från matchen utan är ett montage)

Det blev en ny seger i dagens match mot FC Seoul. 3-2 skrevs siffrorna till och mot det bästa laget kom också den mest underhållande matchen. United ställde upp med ett mer eller mindre ordinarie lag där Kuszczak och Macheda var de enda spelarna som troligtvis inte hade spelat om det var en ligamatch. Det var Seoul som tog ledningen inför fulla läktare när det kom ett väldigt fint inlägg in från högerkanten som Dejan Damjanovic enkelt styrde förbi Kuszczak. 1-1 kom åtta minuter efter målet efter att Wayne Rooney nickat (mer axlat) in 1-1 på John O'Sheas inlägg. Nu var halvtimman spelad och det såg ut som att första halvlek skulle sluta oavgjord men Damjanovic fick ytterligare en chans strax innan halvtidsvilan då han mycket elegant chippade in bollen bakom Kuszczak i målet. I halvtid kom Darron Gibson och Edwin Van der Sar in istället för Darren Fletcher och Tomasz Kuszczak.

Andra halvlek fortsatte att bjuda på underhållande fotboll, sett till att det var en träningsmatch. Matchen var överlag ganska jämn men United hade ett litet övertag, vilket också visade sig när Federico Macheda kvitterade till 2-2 i 58 minuten. Rooney slog en mycket fin boll in bakom backlinjen som Macheda på ett tillslag rundade den utrusande målvakten med och la in bollen i nätet. Två minuter efter målet gjorde United fyra byten då Nani (Anderson), Scholes (Giggs), Owen (Macheda) och Berbatov (Rooney) kom in. Det dröjde inte länge förän inhopparna fick fira ett mål då Berbatov fick sin första chans i 65 minuten och nickade bollen precis intill stolpen på Darron Gibsons chipp in i straffområdet. Det betydde 3-2 till United och matchen slutade även så. Trots att det fanns chanser åt båda håll som kunde gjort att siffrorna kunde blivit ännu större. Paul Scholes hade bl.a. en chans från nära håll då han tyckte att ska bollen i mål så ska den fan gå genom nätet. Resultatet blev en kanon i ribban.

Ji-Sung Park fick visa hur enormt populär han är i sitt hemland när han entrade planen tillsammans med Fabio Da Silva i den 75 minuten då de ersatte Carrick och Evra. Brown, Ferdinand och O'Shea spelade alla 90 minuter.

På tal om Ji-Sung Park så har det dykt upp en intervju där Patrice Evra intervjuar Park för MUTV. Ta en titt. Mycket underhållande!


24 (25) dagar kvar...

Kategori: Nyheter

Ja då börjar det väl bli dags att slänga in ett inlägg här, trots att det inte händer alltför mycket i dessa dagar. På transferfronten så tror jag helt säkert att vi nu har handlat klart. Vi förlorar en yttermittfältare och en forward och köper in två yttermittfältare och två forwards så det känns som att vi är klara. Möjligtvis lämnar väl någon spelare ur de yngre leden klubben, samt att några spelare får dra iväg på lån.
I Asien går det bra för de som inte hängt med till 100%. Första matchen mot Malaysia följdes upp av ytterligare en match mot Malaysia. Första matchen hade jag ingen möjlighet att se så den ska jag inte säga någonting om. Men den andra matchen tycker jag det kom ut lite positiva saker ur. Owen visade att han är grymt duktig på att placera sig rätt och vara vid rätt plats vid rätt tidpunkt. Macheda fick göra mål och samarbetet mellan honom och Owen var klart godkänt. Kul att se att Wes Brown nu kommit igång igen och förhoppningsvis så blir hans kommande säsong lika lyckad som 07/08 säsongen.
Trots två segrar på de här två matcherna så är spelet precis som man förväntar sig att det ska vara under en pre-season i Asien. Långt ifrån den klass som United normalt sett håller i ligan. Mycket beroende på att spelarna använder de här matcherna för att komma igång och hitta matchtempo och att värmen tar på spelarna när de spelar där borta. Det är också viktigt att man inte drar på sig någon skada under försäsongen så man märker att spelarna inte satsar till 100% i alla närkamper så att de slipper komma med hem med skadade spelare. Matcherna mot Boja Juniors och Milan/Bayern München i slutet av juli blir bra mätningar för var någonstans vi står inför säsongen.

Nästa match spelas på fredag mot FC Seoul och går på Tv4Sport. Matchen sänds klockan 13.00 (INTE 12.00 som det bl.a. står på tvmatchen.se). Då har även Ji-sung Park anlänt till truppen och det ska bli kul att se han spela inför sin egen publik där nere. För de som inte vet det så är Park lite av en gud i de delarna av Asien...

Paark Paark wherever you may be
you eat dogs in your home country
could be worse, could be scouse
eating rats in a council house

Helt klart en favorit hos mig! Man kan ju alltid hoppas att Asiaterna också fått med sig denna sång.

Rubriken till inlägget är för att det nu är 24 dagar till Premier League sparkas igång igen! 25 dagar till United spelar sin första match eftersom vi inleder på en söndag. Man längtar...

Diouf in - Manucho ut

Kategori: Nyheter

Då var det ytterligare en spelare som gjort klart med Manchster United. Det är Moldes (Norge)
anfallare Mame Biram Diouf som kommer att ansluta till United i januari då han ordnat med arbetstillstånd. Diouf kommer från Senegal och leder skytteligan i Norge på 12 mål och gjorde bl.a. fyra(!) mål mot Brann för några dagar sedan. Han har än så länge inte gjort några A-landskamper men har spelat 18 matcher för Senegals U20 lag och gjort 7 mål. Diouf är född sent 1987 och kommer alltså att vara 22 år när han kommer till Untied i januari.

United har inte gått ut och bekräftat att affären är klar utan bekräftar bara att de gjort klart med en spelare. Molde å andra sidan har gått och och bekräftat att de nått en överenskommelse med United angående Diouf. Dock ser detta ut att bli den sista värvningen den här sommaren. Så här sa Sir Alex Ferguson om affären:

"Vi har gjort klart med en ung spelare från Norge, som vi har haft koll på i två år. Vi hade inte tänkt att göra fler spelaraffärer - vi känner att vi har en tillräckligt bred trupp - med situationen gjorde att vi var tvugna att agera då andra klubbar la bud på spelaren. Så vi tvingades att bestämma om vi skulle agera eller inte. Han blir den sista spelaren vi signar."
Rykten säger att han kommer att kosta ungefär £5 miljoner, men detta är inte bekräftade uppgifter.

Att dömma av den HÄR videon så verkar han vara en grymt duktig huvudspelare och Nani får konkurrens i sin gymnastik.

I samma veva går Manucho till Valladolid. Han lyckades aldrig konkurrera om en plats i United och var förra säsongen utlånad till Hull. United har inte bekräftat nyheten men Valladolid skriver att de är överens med Manucho samtidigt som det låter som en väntad affär.

United kommer tyvärr inte att spela någon match i Indonesien på måndag då hotellet som laget skulle bo på har bombats och nio personer har fått ge livet till för attacken. United har därför meddelat fotbollsförbundet i Indonesien att det inte blir någon match. Det är ännu ej klart var United kommer hålla till istället och om det blir någon annan match som ersätter den tänkta måndags-matchen.

Truppen till Asien

Kategori: Nyheter


I förmiddags tog Ferguson med sig 22 spelare till Asien touren vars första match spelas på lördag. Här är den starka truppen, som sak´nar några väntade namn:

Målvakter: Edwin Van der Sar, Ben Foster, Tomasz Kuszczak

Försvarare: Johnny Evans, Patrice Evra, Rio Ferdinand, Gary Neville, Wes Brown, John O'Shea, Fabio Da Silva

Mittfältare: Zoran Tosic, Nani, Darren Fletcher, Anderson, Paul Scholes, Darron Gibson, Michael Carrick, Ryan Giggs

Anfallare: Michael Owen, Dimitar Berbatov, Federico Macheda, Wayne Rooney

Som ni ser så finns varken Nemanja Vidic, Ji-Sung Park eller Rafael med. Nyförvärven Antonio Valencia och Gabriel Obetan (småskadad) får vänta på sina debuter. Att förra säsongens utlåningar Manucho (Hull) och Danny Simpson (Blackburn) inte heller finns med tyder kanske på att de lånas ut även nästa säsong eller eventuellt säljs.

I övrigt så har det inte hänt så mycket på tranfermarknaden denna torsdag. David Gill har gått ut och sagt att United inte alls behöver vara färdiga med att värva som Ferguson ska ha hävdat under en presskonferens. Men inga andra konkreta historier.

Nyheter i kort:
*Richard Eckersley är klar för nyuppflyttade Burnley. Han tackade nej till Uniteds kontraktsförslag och skrev istället på för Burnley. United kommer dock få någon form av kompensation för Eckersley eftersom han är under 24 år.
*Darron Gibson har signat ett nytt kontrakt med United som binder han hos klubben fram till sommaren 2012. Ferguson sa i samband med kontrakts förlängningen att Gibson är en av de spelare som närmade sig startelvan mest förra säsongen.
*Nya tröjan är nu i laget och kan köpas för den som är intresserad av detta. Tro det eller ej, men Michael Owen #7 sålde tillsammans med Wayne Rooney flest tröjor... Suck on that Scousers!

Träningsmatcher i TV

Kategori: Nyheter

Jag kan börja med att nämna det som alla förmodligen redan har fått med sig, att Tevez nu gjort klart med Manchester City och skrivit på ett fem-års kontrakt. Men det är ju såklart Uniteds fel att Tevez inte spelar sina hemma matcher på Old Trafford nästa säsong. Är det inte intressant att Tevez anser att han är en stor anledning till att United gick till CL final två år i rad när han samtidigt gnäller på lite speltid i de stora matcherna? Hmm.. Tevez verkar inte riktigt ha alla sladdar rätt kopplade i planeten. Jag orkar inte ens dra upp varför Tevez lämnar United (enligt honom själv givetvis) så det kan ni läsa här (skysport) istället.

Lite roligare saker är att vi svenskar kan få lite United matcher i tv-rutan i sommarvärmen också. Tv4 sport sänder minst tre av de fyra matcherna från Asien turnén. Viasat fotboll sänder i sin tur båda matcherna från Audi Cup.

Lördag 18/7: Manchester United - Malaysia XI, 11.30 Tv4 sport.
Måndag 20/7: Manchester United - Indonesian All Stars, 13.00 Tv4 sport.
Fredag 24/7: Manchester United - FC Seoul, 12.00 Tv4 sport.
Söndag 26/7: Manchester United - Hangzhou Greentown, 14.00 TV EJ KLART.

Onsdag 29 juli: Manchester United - Boca Juniors, 18.15, Viasat fotboll
Torsdag 30 juli: Manchester United - Milan/Bayern Müchen*, 18.15/20.30** Viasat fotboll

*United möter vinnaren om United vinner mot Boca, och förloraren om United förlorar.
**Matchen om tredjepris går 18.15 och finalen 20.30.

Alla tider är svenska.

Matchen mot Valencia den 5 augusti har, vad jag vet, inte fastställts om någon kanal kommer att sända.

Rykten en måndag

Kategori: Nyheter

Sorry att uppdateringen varit död i ett par dagar. Ibland dyker det upp andra trevliga saker på sommaren. Hur som helst så fortsätter Silly Season i högsta grad.

Igår gick det lite blandade rykten på de engelska tidningarna. Samuel Eto'o ska vara nästa värvning för uppskattningsvis £25 miljoner. Andra tidningar meddelar om Douglas Costa för £20 miljoner på vissa sidor men £7 miljoner på vissa, vilket skulle kunna bli flera miljoner till beroende på hans prestationer. Tredje ryktet är Aston Villas Ashley Young som ska kosta drygt £25 miljoner han med. Lite löst så nämns även Sergio Agüero.
Zlatan finns fortfarande med i diskussioner lite här och var men känns för tillfället ganska avlägsen. Jag tror faktiskt att han till slut stannar i Inter.

Svårt att spekulera i de här ryktena då alla kommer från opålitliga källor. Men alla namn har ju nämnts tidigare så vem vet. Av de här så är det kanske Douglas Costa som känns som mest troligt om United lyckas förhandla fram ett pris som är lägre än de £20 miljoner som Grêmio kräver för honom.

Nämnas kan också göras att Fraizer Campbell skrivit på för Sunderland. Övergångssumman ligger just nu på £3.5 miljoner men kan stiga till £6 miljoner beroende på prestationer.

Michael Owen har nu gjort sin första träning med United. Antonio Valencia fick lite längre semster och väntar fortfarande på sin träningsdebut. Gabriel Obertan har en lättare skada och har därför inte tränat än och kommer heller inte att följa med på Asien resan. Förhoppningsvis får vi se lite av honom innan säsongen drar igång också.

En överraskande Silly Season som inte är slut

Kategori: Nyheter

                                                      Gabriel Obertan

Sir Alex Ferguson är knappast känd för att värva storspelare till klubben. Visst, nu har Berbatov och Tevez värvats de två senaste sommrarna men jämfört med vad t.ex. Real Madrid stått i med den här sommaren så har United överlag en helt annan värvningsstrategi. Men när Ronaldo och Tevez försvann, framför allt Ronaldo, så trodde jag starkt på att vi skulle få se minst en stor värvning. Ribery, Villa, Benzema var några av de större spelare som man tänkte på när man började tänka på vem som skulle ersätta. Men än så länge så har det blivit Antonio Valencia, Michael Owen och senast i raden Gabriel Obertan från Bordeaux. Den sistnämnde skrev igår på ett fyra års kontrakt med United och övergångssumman beräknas vara i underkant av £4 miljoner. Vilket gör att vi tillsammans spenderat ca £20 miljoner på spelarköp eftersom Owen inte kostade en enda penny att värva.

Att tappa världens bästa spelare + en av våra bättre spelare de två senaste säsongerna och ersätta dem med en gammal storstjärna, och två relativt oslipade diamanter känns något osäkert om jag ska vara ärlig. Men efter att ha läst lite om spelarna samt använt mig av underbara Youtube så är jag för tillfället positiv till tillskotten till klubben. Valencia har höga kvaliteter och vem vet vad Ferguson kan få ut av honom. Killen är fortfarande ung... Obertan värvades billigt och är ung, och verkar ha potential, bedömt från de klipp jag sett av honom samt det jag läst. Owen kändes som en konstigt värvning men å andra sidan så kanske Ferguson tänker rätt. Owen kan förmodligen tänka sig att nöta bänk mer än gnällspiken Tevez och han har faktiskt ett otroligt målsnitt. Kan han hålla sig skadefri under säsongen så tror jag att han kan bli nyttig.

Trots att det kommit till tre spelare redan så går det rykten i de engelska tidningarna om att Ferguson vill värva en anfallare till. Och det finns ju drygt £60 miljoner kvar från Ronaldo pengarna och för det kan vi både värva en etablerad anfallare samt ha en hel del över. Samuel Eto'o går det rykten om hela tiden. Manchester City är Manchester United är den stora frågan om man ska tro de engelska tidningarna. Mirror snappade lite löst upp igår att Zlatan Ibrahimovic kan vara påväg till United. Det senaste man läste om svensken var att han skulle stanna i Inter men enligt Mirror så ska Ferguson vara intresserad. Detta ska som alltid tas med en extremt stor nypa salt eftersom 99% av alla rykten i dessa tider inte stämmer. Men det måste ju ligga lite sanning i någonting....
Silly Season är spännande det!

Är det något spelare som du vill ha till United eller är det färdigvärvat?

Tevez... FUCK OFF!

Kategori: Nyheter

   > 

Jag var ett stort fán av Tevez när han gick till West Ham. Hoppades då att han skulle gå till United, vilket det till sist blev. Han blev lite av min favoritspelare och som fotbollsspelare så gillar jag honom fortfarande. Men innanför pannbenet verkar argentinaren inte ha någonting. Att lämna en klubb är i de flesta fall helt okej. MEN, det beror på vilket sätt man gör det på. Ronaldo lämnar för Real Madrid för att få nya utmaningar då han vunnit allt i England. Troligtvis spelar privatlivet i Spanien in (typ vädret) och faktumet att han helt plötsligt har väldigt nära till sitt hemland är nog också en faktor till varför Madrid är mer intressant för honom. Både Tevez och Ronaldo ville bort, därför lämnar de, men sättet de lämnar på är helt olika.
Så här sa Ronaldo efter att det blivit klart att han lämnar klubben:

"I will miss the boss," Ronaldo told Shortlist magazine. "Sir Alex has taught me so much on and off the field. I could not have asked for a better mentor. I will always owe him a lot and will never forget him. He made me aware from the start that I would be one of the best players in the world; he gave me that belief. When you are 17, you are just concerned about playing first-team football - you don't think about being the best, but Sir Alex gave me the No 7 shirt because he believed I could do it justice. I can never repay the confidence he has shown in me over the years, and all the support he has given me in my journey to become the best."

"I will also miss all the lads; the squad had a great atmosphere," he continued. "I had a very special relationship with Wayne on and off the field. I have made some good friends with the players and all the staff, but it is time for me to move on now. I have a sentimental attachment; I have spent a quarter of my life here. I was boy when I arrived at Manchester United and I'm leaving a man. This club and its fans will always have a place in my heart. I have learnt a lot of life lessons here, and I will never forget all the things I have been taught by so many people."

Ronaldo förstår att det är mycket pga. Ferguson som han är den fotbollsspelaren han är idag. Han har fortfarande kärlek till klubben och trots att han lämnar för den klubb han alltid velat spela för så har han full respekt för klubben och för sin manager.

Vad har då bl.a. Tevez sagt den senaste tiden? Läs och skäms:

"I did not feel supported after they signed Berbatov, because I was the man for the job he was bought to do. Last year I was the second top scorer after Cristiano [Ronaldo]. We won two titles [the Premier League and the Carling Cup] and being shut out like this was something that I could not understand. They did not ask me to sign the contract. Ferguson told me not to be worried about Berbatov's arrival, but I did not like it when he started to put me on the bench often. I gave my life for the Manchester United shirt."

"It has not been a good time for me because I believe that I should have played more minutes. My future will now be decided. My agents are negotiating and I am waiting to hear some news."

"You cannot argue with Alex Ferguson," said Tevez. "He is like the president of England. It is impossible, you always lose. But he made a mistake to leave me on the bench. That was the only final the team had lost since I had been at Manchester United."

"What I want to do next season is score against United. I promise I will not celebrate in front of the United fans but I will shout in Ferguson's face. You can be sure of that - and it will be one of the most beautiful things I have done in football."

"If I play for Manchester City I don't think the United fans will feel I am a traitor. They have to remember that at least as far as I know I have been thrown out of the club and I have to study the best offers available."

Ronaldo: "He (Ferguson) has been my father in sport, one of the most important factors and most influential in my career."

Tevez: I will score against United and I will shout in Ferguson's face.

Ni som inte ser vilken nöt Tevez har gjort sig själv till med dessa uttalanden kan sikta in er på det vita krysset i den röda rutan uppe i högra hörnet på skärmen. Allt normalt folk är varmt välkomna att ge mig lite medhåll med en kommentar.

Benzema? Zlatan? Agüero? Nej det blev Owen!

Kategori: Nyheter


Efter att Real fuckers köpte Karim Benzema så började media direkt plinga upp nya namn som tänkbara ersättare till firma Tevez/Ronaldo. Italienska tidningar skrev att United ville ha Zlatan, engelska tidningar meddelande om Agüero och Luís Fabiano. Det som dock inte många visste var att Michael Owen gick från att förhandla med Hull till att på torsdag morgon äta frukost med Sir Alex Ferguson. Michael Owen fick en förfrågan och tvekade inte en sekund. Och igår skrev han på ett två års kontrakt med United. För de som inte fått med sig det så kostade inte Owen United en enda penny då hans kontrakt med Newcastle gick ut i onsdags och Owen kunde därför gå på free transfer.
Positivt med den här värvningen tycker jag är att Owen är en målskytt av ruskigt hög kvalité (snittar nästan ett mål varannan match), han kan, till skillnad från Tevez, inse att man inte kan spela varenda match utan att han i dagsläget är tredjevalet längst upp. Det är också positivt att han inte kostar något. Skulle en köp av t.ex. Agüero bli en flopp så hade det kostat flera hundra miljoner. Floppar Owen så kostar det rent ekonomiskt ingenting.
Negativt tycker jag är att Owen är en osäker värvning. Han är skadedrabbad, trots att han klarat sig hyfsat i det sista, och vi hade nog kunnat värva en bättre anfallare. Eller i alla fall en anfallare som man hade känt sig säkrare på att han skulle leverera. Men å andra sidan.. Tänk er att Michael Owen sänker Liverpool på Anfield framför The Kop... Livet blir inte mycket bättre än så!

Hur blir det nu med flera värvningar då? Det kan nämnas att United värvade en 15-årig kille från Charlton med. Han ska givetvis börja sin United karriär i ungdomsleden men kanske får vi se han på den stora scenen om några år. Sean McGinty han. Men i övrigt känns det inte som att det finns så mycekt konkret i dagsläget. Tim Cahill, Ahsley Young och David Silva är några namn som jag har på näthinnan då det fortfarande finns pengar eftersom Owen inte kostade någonting. Sagan fortsätter....

Alternativen minskar...

Kategori: Nyheter

Jävlar vad jag besviken jag blev igår när jag läste att Karim Benzema är mer eller mindre klar för Real Madrid. En rejäl spark i skrevet. Jag ska inte börja skriva vad jag tycker om Real Madrid i dessa dagar och deras värvningsstrategi då det hade blivit för mycket fula ord. Så jag nöjer mig med att säga att jag är besviken.

Det som oroar mig lite nu när Benzema inte längre är ett alternativ är att alternativen faktiskt inte är så väldigt många. Unga, lovande, talanfulla spelare finnns det massor av. Det har vi till och med lite av i Welbeck och Macheda (på forwardssidan). Jag tror att båda nämnda kan ta ett steg till och få lite mer erfarenhet på benen, men inte kan de ersätta Tevez. Vi behöver minst tre klassanfallare och just nu har vi bara två anfallare över huvudtaget, om vi bortser från Welbeck och Macheda som man inte kan kräva alltför mycket av än så länge.
Benzema är körd. Villa ska stanna i Valencia. Kaká är försent. Zlatan...Nej. Agüero kommer troligtvis också kosta skjortan. Edin Dzeko? Nja, han har visserligen visat att han har en briljant högsta kvalité och kan göra mål i en stor liga. Men bara en riktigt bra säsong är knappast något säkert val på värvningsfronten. Jag har sett för lite av Dzeko för att göra en rättvis bedömning men det känns på något sätt lite vagt. Förhoppningsvis vet Sir Alex bättre.

Jag tror absolut att det här laget är kapabla att göra en fin säsong och jag ser oss som lika mycket favoriter till att vinna ligan i år som förra året (vilket i och för sig inte är ett brutalt övertag). Men skulle det helt plötsligt komma en skada på Berbatov eller Rooney (det har ju hänt förr...) så sitter vi i skiten. Vi har en fin bredd och mycket allround spelare och kan bygga ett lag kring en anfallare men ska vi vara tvugna att anpassa uppställningen till en enstaka skada för att vi inte värvat när vi har haft chansen? Oroad är jag, men sommaren har bara börjat....

Vilken anfallare tycker ni vi ska handla in?

I Michael Jackson tävlingen så var givetvis Fulham rätt svar. Henrik och Lantz var det som prickade in rätt svar. Bra!