Manchester United

~~~We'll keep the red flag flying high~~~

- Anderson kan bli bäst i världen

Kategori: Nyheter

image23
           Fortsätt med denna typ av finter så är du snart bäst i världen enligt Filipe Scolari

Enligt Brasiliens förra förbundskapten Filipe Scolari är Uniteds köp av Anderson ett riktigt genidrag då han uttalar sig om att Anderson i framtiden har möjlighet att bli världens bästa spelare.
- Anderson har kommit till en bra engelsk klubb. Han är en som troligtvis inom loppet av några år kommer att vara ett av de största namnen i europeisk fotboll. Fortsätter han som i Porto är det inget tvivel om att han kommer att uppnå detta, säger Scolari. 
Uniteds andra köp från Portugal Nani (sporting Lissabon) har gjort bra i Portugisiska landslaget och ett flertal spelare och tränare har berömt den unge talangen. Därför är det extra roligt att nu även Anderson får lite uppmärksamhet kring sin övergång till "Red Devils".

Fortfarande inte klart med arbetstillståndet
Det är fortfarande inte klart än om Anderson kommer att få arbetstillstånd i England. United första söknad om detta blev avvisad men United väntar nu på att få tillstånd av brittiska arbetsmyndigheter. Anderson är uttagen i Brasiliens trupp till Copa America något som enligt Manutd.com kan ge United en hjälpande hand angående Andersons flytt till England.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: