Manchester United

~~~We'll keep the red flag flying high~~~

Anelka på väg in?

Kategori: Nyheter

image14
                         Nicolas Anelka kan vara näste man på väg till "Theatre of Dreams"

Idag hävdar bl.a. Sky Sport och Manchester Evening News att Bolton spelaren Nicolas Anelka kan vara på väg till Manchester United. Som vanligt länkas flera andra forwards som Berbatov, Eto'o och Torres till klubben. Även Darren Bent väntas lämna nedflyttade Charlton och United finns nog med på ett hörn som tänkbar adress för Bent. David Gill gick igår ut och sa till MUTV att det förmodligen är sluthandlat. Men att dörren ändå inte var stängd. "Skulle Sir Alex vilja ha en spelare ska United försöka ta till de medel som behövs", säger han.

Varit i storklubbar
I nuläget spelar Nicolas Anelka i Bolton, men listan på klubbar som han spelat i är inte liten. Han har spelat i stora United rivaler som Arsenal, Liverpool och Manchester City. Utanför England så har det blivit Fenerbache, PSG och Real Madrid.
För att United skulle värva en spelare av Anelkas nivå krävs det nog någon försäljning. Gabriel Heinze (Real Madrid), Louis Saha (Lyon) och Kieran Richardson (Sheffield United) är några namn som ryktas byta klubb under sommaren. Framför allt så har Heinze utryckt sig till lagkamrater att han inte tror sig återvända till Old Trafford efter sommaren. Att United jagar en forward är känt sedan tidigare. Mittfälts värvningar har gjorts och målvaktsfronten ser bra ut. Det är i så fall backlinjen som kanske ska fräschas upp. När Sir Alex inte fick talangen Gareth Bales namnteckning (skrev nyligen kontrakt med Tottenham) så är han nog möjligtvis ute efter en back. Och skulle Heinze lämna ökar nog chanserna för en defensiv förstärkning ännu mer.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: