Manchester United

~~~We'll keep the red flag flying high~~~

Ronaldo nöjd med värvningar

Kategori: Nyheter

image15
                                          Tummen upp till nya spelare!

Årets spelare ser positivt på Uniteds värvningar så här långt. Värvningarna av Hargreaves, Nani och Anderson kommer att höja laget de närmsta åren tror Cristiano Ronaldo.
- Jag kan bara säga att United kommer att bli starkare eftersom de har skrivit kontrakt med två fantastiska spelare, säger Ronaldo och syftar på Nani och Anderson. Ronaldo kom precis som Nani från Sporting Lissabon i ung ålder. Båda är offensiva kantspringare och Nani jämförs med just Ronaldo. Kanske kommer han inom några år nå upp på samma nivå Ronaldo är nu. Då kan vi få se en otrolig framtid med de två Portugiserna i spetsen.

Verkligen välkomna
"Nani och Andersons tillkomst till laget stärker oss enormt" säger Ronaldo. Och han är mycket nöjd med Uniteds nya stjärnskott, och hälsar dem varmt välkomna till England.
- Jag är väldigt förnöjd med att ha Nani och Anderson som lagkamrater. De är väldigt välkomna i Manchester United.
Nani har liksom Anderson inte genomgått de medicinska undersökningarna men väntas göra det inom kort.
Förhandlingen mellan spelare och klubbar är klar så nu återstår bara detaljerna innan vi har två nya spelare på Old Trafford.
Hargreaves har heller inte skrivit kontrakt men har till skillnad från de andra två genomgått medicinska undersökningar.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: