Manchester United

~~~We'll keep the red flag flying high~~~

Tevez ut, Benzema in?

Kategori: Nyheter

                                     ...and forever at United he will score...

Då var det mer eller mindre klart. Carlos Tevez har spelat sin sista match för Manchester United. Tevez har, enligt manutd.com, blivit erbjuden ett kontrakt men har tackat nej. Så här står det bl.a. på sidan:
"Efter samtal med Carlos Tevez' rådgivare i går kväll kan Manchester United nu bekräfta att Carlos Tevez inte kommer skriva på ett permanent avtal med klubben"

"Klubben (United) gick med på att betala de 25,5 miljoner pund som det skulle kosta att säkra sig rättigheterna till Carlos Tevez, och erbjöd han samtidigt ett femårskontrakt med löfte om att bli en av de bäst betalda spelarna i klubben, men detta var tyvärr inte tillräckligt bra".


Tråkigt med tanke på att det är en spelare som jag gillat sedan han spelade i Corinthians, men nu är det bara att blicka framåt och leta en ersättare.
Enligt ganska så pålitliga Manchester Evening News så ska några av de högre uppsatta männen i Lyon ha öppnat en liten lucka för en försäljning av deras anfallare Karim Benzema, om priset skulle vara det rätta. Enligt tidningen så skulle priset ligga på drygt £30 miljoner. Ferguson har, enligt flera källor, fått Ronaldo pengarna plus £20 miljoner att handla för i sommar. Detta ger ett sammanlagd summa på £100 miljoner. Med tanke på hur intresserad Ferguson verkar ha varit av Benzema de två senaste säsongerna så låter £30 miljoner som ett pris som är överkomligt. Ligger det någon sanning i spekulationerna angående priset så hoppas jag att Ferguson agerar innan han får konkurrens av andra klubbar.

I samma veva ryktas det lite om att Iker Casillas är en av spelarna som SAF vill hämta till klubben. Tidigare var det Viktor Valdes, men efter att han skrivit ett nytt kontrakt med Barcelona så vill nu engelska tidningar ha det till att United har siktet inställt på Casillas. En bättre ersättare till VDS kan jag inte tänka mig så jag hade varit mycket positiv om det ligger någon sanning i detta. Frågan är dock vad priset på Casillas hade varit och om Real Madrid ens hade övervägt en försäljning.

Kommentarer

  • berba säger:

    Tevéz kmr vara saknad..

    2009-06-20 | 16:50:11
  • united fan säger:

    Stor jävla förlust för uniteds del! Tevez är grym! Sir Alex, de här får du ta på dig lite själv! Du skulle ha spelat Tevez mer!

    2009-06-22 | 10:25:18

Kommentera inlägget här: