Manchester United

~~~We'll keep the red flag flying high~~~

Carlos Tevez äntligen klar

Kategori: Nyheter

image48
         Tevez affären har äntligen gått i lås och Tevez är från och med nu United spelare

Årets mest invecklade och längsta affär i år har äntligen fått sitt slut då Carlos Tevez flytt från West Ham till Manchester United äntligen är slutförd. Tevez som tränat med United ett tag nu kommer att få tröja nummer 32, precis som i West Ham.
Tevez affären har som sagt varit väldigt invecklad och fler parter än vanigt har varit inblandad i affären. Det som varit det svåra i affären ha varit att det inte varit klart om vem som äger Tevez. Men nu när affären är löst är Sir Alex Ferguson såklart en av de gladare personerna av de som varit inblandade i affären.
- Jag är glad att allt är utrett. Vi vet nu att vi har fått en spelare under korrekta omständigheter, säger Sir Alex.  

Hyllar Tevez efter stark start
Som sagt så har Tevez varit med och tränat med United vid flertal tillfällen och Ferguson är överraskad att han börjat så bra.
- Carlos överraskade oss under träningarna förra veckan. Efter Copa America, och med bara en kort semester, trodde jag han skulle behöva mer träning. Men han gjorde det väldigt bra och ser ut att vara i mycket bra form, berömmer Ferguson.
Eftersom att affären blev löst så här tätt inpå ligastarten hinner inte Tevez förbereda sig med några träningsmatcher innan allvaret drar igång. Dock kommer han troligtvis inte spela mot Reading på söndag men det mesta talar för att det blir United premiär för Tevez mot Manchester City nästa vecka.
- Han kommer troligtvis att vara involverad i matchen mot Manchester City nästa vecka. Men det är svårt at säga i vilken del av matchen han kommer att spela eftersom om du stoppar in någon i ett derby, måste du vara säker på att spelaren kommer att leverera. Det är ingen match du kommer att få tid på dig. Det är alltid något extra när det är derby, säger Ferguson.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: