Manchester United

~~~We'll keep the red flag flying high~~~

Hargreaves debuterade

Kategori: Nyheter

image40
                            ÄNTLIGEN - fick vi se Owen Hargreaves i den här tröjan

Idag debuterade Owen Hargreaves för United mot Peterbrough, dock en match som inte kan räknas som A-lagsmatch.
Det var tänkt att Uniteds nyförvärv från Bayern München skulle spela hela matchen, men han kom inte in förrän i halvtid då han byttes in istället för Darron Gibson. United vann matchen med 3-1 och Uniteds mål gjordes av Adam Eckersley, Ritchie Jones och Dong Fangzhuo.
Att Hargreaves debut dröjt tills nu beror på att han dragits med skador. Men debuten fick i alla fall komma innan ligan drar igång vilket är bra. Hargreaves spelade enligt rapporter bra och var inblandad i det mesta i sin debutmatch för United. 

Ser fram emot Reading
Hargreaves kommer troligtvis inte vara involverad i morgondagens Community Shield match mot Chelsea, men ser hellre fram emot match på onsdag.
- Jag ser fram emot att spela 60 minuter i Skottland (mot Dunfermline). Därefter hoppas jag bli klar till säsongsöppningen mot Reading, sa Hargreaves till MUTV efter matchen mot Peterbrough.
United var lite försenade till matchen vilket var anledning, enligt Ferguson, till att Hargreaves inte startade matchen.
- Han hade spelat första halvleken om vi inte hade varit försenade. Nu lät jag han istället få värma upp lite före jag satte in honom efter halvtid, säger Ferguson som givetvis var glad över att se Hargreaves i United tröjan för första gång.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: