Manchester United

~~~We'll keep the red flag flying high~~~

Tevez underskrift dröjer

Kategori: Nyheter

image44
                                    Inte tummen upp för United spel riktigt  ännu

West Ham och Kia Joorabchians företag är överrens både med varandra och med United om en två års lång utlåning. Men affären är fortfarande inte helt klar då en godkännelse från Premier League återstår samt att Tevez skriver på kontraktet med United.
Det som i huvudsak är anledningen till att affären inte går så lätt som vanligt är att affären då Javier Mascherano gick från West Ham till Liverpool tog upp till flera veckor, och det är exakt samma situation som den United är i.

Så i nuläget är det bara att vänta på att ligans advokater så snart som möjligt undertecknar avtalet så att vi kan få se Tevez i United tröjan. Tevez var tänkt att användas i match på onsdag men nu ligger det förmodligen inte så bra till, men förhoppningsvis hinner han bli klar tills hemmapremiären mot Reading på söndag.   

Solkjär
längtar
Ole Gunnar Solkjär är verkligen en spelare som tänker på laget i första hand. Trots att han kommer, med Tevez ankomst, att få det svårare att få speltid i United är han mycket glad över affären som görs.
- Jag har varit i klubben i 11 år och vi har värvat så många spelare under den tiden. Man blir glad varje gång en ny bra spelare värvas och jag hoppas vi får Carlos Tevez övergång genomförd snart, säger Solkjär till Sky Sports.
- Jag tror man längtar till varje ny spelare som blir klar, men jag ska inte säga för mycket om han förrän övergången är helt klar. Han kommer att bli vår spelare, det är väl dokumenterat, och vi har jobbat hårt för att få han eftersom Carlos är en väldigt, väldigt bra fotbollsspelare.
De som hävdar att Rooney och Tevez är för lika för att spela tillsammans tycker Solkjär inte är något att lyssna på.
- Inga spelare är helt lika. Andy Cole och Dwight Yorke fick höra samma sak, de skulle verkligen inte passa ihop. Men vi vet alla hur historien med de två slutade, avslutar Solkjär.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: