Manchester United

~~~We'll keep the red flag flying high~~~

Ferguson berömmer och kritiserar Nani

Kategori: Nyheter

image33
                                   Nani firar sitt första mål i Manchester United

United var ett av de snabbaste lagen att skaffa sig nyförvärv.
Pang och så var Hargreaves, Anderson och Nani klara. Den sistnämnde har till och med hunnit debutera, och göra sina två första mål för klubben. Men trots en dröm start så menar Ferguson att Nani har mycket kvar att lära.
- Vi försöker att ge honom spel blandat med ett träningsprogram. Det kommer att hjälpa honom att nå vår nivå, för tillfället är han inte i närheten av det, sa Ferguson på en presskonferens i Guangzhou i Kina.  

"En bra start"
Trots att Ferguson markerar att Nani, eller Luis Carlos Almeida da Cunha som han egentligen heter, har en bit kvar tills han är på den nivå han borde vara på, så håller han med om att Nani fått en härlig start i sin nya klubb.
- Tecken har varit lovande, han är skicklig och har gjort en bra start. Jag tror att om två veckor från nu så kommer ni att få se en annan spelare, förklarar Ferguson.  

SAF ber Nani hålla nere på cirkusnummer
När Nani gjorde sitt debutmål i United tröjan firade han detta med att göra sina kända volter. En som höll andan under cirkusnumret var Sir Alex Ferguson.
20-årige Nani hade precis blivit återställd efter sin ankelskada och efter sin volt grimaserade han så att man tydligt såg att han fick ont. Ferguson är naturligtvis orolig för att hans unge stjärna ska dra på sig skador och ber nu Nani sluta upp med sina konster för sin egen del. 

SE NANIS MÅL
Båda målen Nani showade med var riktiga delikatesser, framför allt det senaste. Klicka på länkarna här nere för att se de båda målen hur många gånger ni vill.

Första målet. Mot Shenzhen.  ---  Andra målet. Mot Guangzhou. 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: