Manchester United

~~~We'll keep the red flag flying high~~~

Sir Alex kan vänta

Kategori: Nyheter

image13
                       David Gill och Sir Alex Ferguson hoppas att få en lösning snart

Manchester United har länge försökt att värva Argentinske West Ham forwarden Carlos Tevez utan resultat då de båda parterna inte kommer överens. Tevez skulle genomgå läkarundersökningen för några dagar sedan men stoppades av West Ham då de inte var överens med United. De båda parterna träffades men kom aldrig överens.
Problemet är att United är överens med Kia Joorabchian som representerar Media Sport Investment, företaget som äger Tevez ekonomiska rättigheter. West Ham tycker att affären ska gå genom klubben och inget annat. De säger också att de inte mottagit något bud från United än.
Nu har United lämnat över allt till FIFA och FA i hopp om att få Carlos Tevez till "Theatre of Dreams" nästa år.
- Jag har tron på att det ordnar sig, och är beredd att vänta tills allt är klart, sa Ferguson under en presskonferens i Macao.

Ingen "backup"
Skulle det bli så att affären inte går igenom och Tevez inte blir United spelare så har Sir Alex tillsvidare inte någon reserv.
- Skulle inte affären bli av får vi göra om våran plan. I nuläget så har vi ingen att falla tillbaka på, säger Fergie.
Även David Gill väntar på att affären få en lösning.
- Alla parter är involverade och vi står uppe i diskussioner men både FA och FIFA, så vi hoppas att ha en lösning på bordet inom en snar framtid, säger Gill

Kommentarer


Kommentera inlägget här: