Succé resultat under Asien turnén

Kategori: Nyheter

image32
                             Ronaldo gratulerar Nani till hans första United mål

Tre spelade matcher, tre vinster, 13-0 i målskillnad och åtta olika målskyttar blev facit efter årets Asien turné för Manchester United. Första matchen i Asien var mot FC Seoul inför storpublik (ca 65000). Nyförvärvet Nani fick vänta på sin debut och var inte med i den här matchen. United startade med ordinarie mittbackspar i Ferdinand - Vidic och fick sällskap där bak av Silvestre och Bardsley på varsin kant. Eagles - O'Shea - Carrick - Evra bildade mittfältet bakom Rooney och Ronaldo längst upp. United avgjorde i första halvlek efter mål av Ronaldo, Eagles och Rooney, och gick alltså till pausvila med en 3-0 ledning. I andra halvlek gjorde SAF sex byten och matchen punkterades av Evra i 60:e minuten.

Målkalas i andra matchen
I den andra matchen stod Shenzhen Xiangxue Eisiti för motståndet och United gav dem en läxa med tre mål per halvlek vilket gav resultatet 6-0. United hade följande lag: Van der Sar (Kuszczak, 45.), Brown, Vidic (Ferdinand, 45.), Evans, Evra (Silvestre, 59.), Nani (Carrick, 59.), Fletcher, Gibson (O'Shea, 45.), Ronaldo (Eagles, 59.), Giggs (Smith, 45.), Rooney (Dong, 59.) Nani fick alltså göra debut för United och presenterade sig genom att göra 3-0 målet i 23:e matchminuten. Rooney, Ronaldo och Eagles gjorde även i denna match varsitt mål, och Giggs och O'Shea skrevs också in i målprotokollet.

Nani fortsatte göra mål
I den andra matchen väntade Guangzhou. Owen Hargreaves är fortfarande småskadad och får vänta på sin debut. Även Giggs och Ronaldo drogs av småskador och var därför inte med i startelvan i matchen. Annars såg laget följande ut: Kuszczak (Heaton, 46.), Bardsley, Vidic (Silvestre, 58.), Ferdinand (Brown, 58.), Simpson; Martin (Evra, 58.), Carrick, Gibson (O'Shea, 46.), Nani (Eagles, 58.); Rooney (Ronaldo, 76.), Dong (Smith, 62.). Nani skulle inte nöja sig med ett mål under Asien turnén utan fortsatte sitt målskytte genom att göra 2-0 efter att Rooney gett United ledningen på straff. I Giggs frånvaro fick Lee Martin plats i startelvan, och svarade med att punktera matchen genom sitt 3-0 mål.
Ronaldo kom in i 76:e minuten trots sin småskada. Nästa träningsmatch äger rum på Old Trafford mot Inter. Två dagar senare bär det iväg till Doncaster och match på Keepmoath innan det är dags för Community Shield finalen mot Chelsea på Wembley den 5:e augusti.