Manchester United

~~~We'll keep the red flag flying high~~~

Tevez kan snart vara klar

Kategori: Nyheter

image31
                                De här två i samma klubb kan snart vara ett faktum

Manchester United har nu en längre tid försökt att värva Carlos Tevez från West Ham, utan att klubbarna kommit överens. United är överens med Kia Joorabchian, förman i företaget som äger Tevez ekonomiska rättigheter. Men West Ham menar att affären bör gå genom klubben och självklart vill man göra allt för att behålla sin argentinske stjärna. United försökte ta hjälp av FIFA, men de menade att de inte hade med saken att göra.  

The Observer avslöjar
Trots att affären stått still en längre tid, uppger idag The Observer att en "säker källa" berättat att saken kan lösas inom en snar framtid. Det är nämligen så att Premier Leagues förman Dave Richards och West Ham har träffat varandra två gånger sedan i onsdags och jobbat stenhårt på Tevez fallet.
Joorabchian sa tidigare veckan att Tevez kan bli klar för United i nästa vecka, vilket låter som att Joorabchian inte har varit involverad på något sätt i samtalen.
De hastiga mötena parterna emellan ska bero på att Just Sport Inc och MSI i onsdags hotat West Ham med en civil rättssak i High Court. Och ett sådant utfall skulle varken West Ham, Joorabchian eller United vara intresserade i.

Väntas signera
Om West Ham och Dave Richards överenskommelse godkänns av Premier League styrelsen väntas det att detta blir offentligt på tisdag. Och därefter är det troligt att Tevez skriver på för United när som helst.
Så länge är det bara att vänta och hålla ögon och öron öppna och hoppas att Tevez snart är en United spelare.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: