Manchester United

~~~We'll keep the red flag flying high~~~

Ferdinand sätter höga mål

Kategori: Nyheter

image24
                     Rio Ferdinand firar tillsammans med Patrice Evra och Ryan Giggs

Att vinna ligan räcker inte för Rio Ferdinand, han vill vinna mer. 1999 vann som känt United Premier League, FA-cupen och Champions League. Ferdinand har siktet inställt på att vinna de tre turneringar precis som 99-säsongen, plus Ligacupen, och är storförnöjd med de spelare som Sir Alex hittills att hämtat till Old Trafford.
- Vi spelade mot Porto i Amsterdam turneringen i fjol. Anderson var på planen då. Han var en av de få spelare vi snackade om i omklädningsrummet efter matchen. Jag har inte sett den andra spelaren, Portugisen, spela, men många jämför honom med Cristiano Ronaldo. Om han bara är hälften så bra som Ronaldo så har vi ändå fått tag i en otrolig spelare. Alla känner till Owen (Hargreaves), också en fantastisk spelare. Mittfältet får tillfört en helt ny dimension, det är alltid ett nöja att spela bakom honom, skryter Ferdinand om Uniteds värvningar.

Svårt men inte omöjligt
Ferdinand berättar om att det inte bara handlar om att försvara ligapokalen utan även satsa ytterligare.
Och med de nya spelarna tror han starkt på att det finns goda möjligheter att vinna allt som United ställer upp i.
- Nästa säsong kommer det definitivt inte att handla om vad vi fick till den gångna säsongen. Den handlar om vad vi önskar att vinna i framtiden. Vi vill hoppas att kunna vinna Premier League, FA-cupen, Ligacupen och Champions League. Vi vet att det blir väldigt svårt, men vi är tvungna att sätta så höga mål, avslutar Uniteds backklippa Ferdinand.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: