Manchester United

~~~We'll keep the red flag flying high~~~

Kieran Richardson gjorde mål för England

Kategori: Nyheter

image19
                                 Bra enligt rapporter, och målskytt från straffpunkten

Kieran Richardson hade det tufft i United tröjan under den gångna säsongen. Men det hindrade honom inte att göra mål för England U21 i 5-0 matchen mot Slovakien igår. Richardson började matchen från start och spelade enligt rapporter bra. Richardsons 1-0 kom i 35:e minuten på en straff, innan han blev utbytt i halvtid.
Målet var Richardsons andra mål på nio matcher i England U21. Han har för övrigt gjort lika många mål på åtta matcher i A-landslaget. Hela 20.193 hade tagit sig till Norwich hemmaarena Carrow Road för att se vänskapsmatchen.

Nani mål för Portugal
Uniteds nyförvärv Nani gjorde första målet för sitt Portugal i 2-1 segern över Belgien i EM-kvalet i lördags. Nani tog sig in i straffområdet och sköt in bollen via målvaktens fingrar och stolpen. Nani spelade enligt rapporter mycket bra och hade även två chanser till att göra mål men skotten höll sig utanför stolparna. Han hade också ett inlägg som egentligen inte ska gå att missa men det lyckades Helder Postiga med.
Serbien med Nemanja Vidic, slog Finland med 2-0 och kämpar om andra platsen bakom Polen. Polen som vann över Azerbajdzjan med 3-1, dock utan United målvakten Tomasz Kusczcak.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: