Manchester United

~~~We'll keep the red flag flying high~~~

Smith på väg till Middlesbrough

Kategori: Nyheter

image27
                               Alan Smith lär inte stanna kvar på Old Trafford

I helgen kom det ut uppgifter på att Newcastle ville och var nära att köpa Alan Smith från United. Men nu har Middlesbrough blandat sig in i kampen om Smith och engelska tidningen The Guardian skrev igår att Middlesbrough lagt ett bud på 6 miljoner pund för Smith, det pris United satt på spelaren.
Även fotbollskanalen.se skrev igår att det finns ett Middlesbrough intresse för engelsmannen och till och med att det var så att United hade accepterat ett bud från klubben.

Southgate har bestämt sig
Middlesbroughs tränare Gareth Southgate vekar har bestämt sig för att Smith ska vara "Boro" spelare nästa säsong. Han ska vara så fast besluten om att värva Smith att han planerar en resa till Florida (där Smith är på semester) för att övertyga honom att startelvan i Middlesbrough är bättre än bänken i Manchester United.
Alan Smith själv och hans agent har tidigare sagt att Smith kommer att fortsätta i United tröjan, men det ser just nu väldigt mörkt ut. Särskilt nu när United jagar forward och redan spenderat pengar på tidigare köp krävs det försäljningar och Smith ser ut att bli den första.

Fler klubbar intresserade
Som sagt fanns det tidigare ett Newcastle intresse för anfallaren men nu ska Newcastle enligt engelska tidningar inte vara intresserade längre. Istället ska Portsmouths Harry Redknapp vara redo att kasta sig in i kampen om Smith, men det kanske redan är försent.
Alex Black som är Smiths agent att det händer saker hela tiden men att ingenting kommer bli klart förrän Smith är tillbaka från sin semester.
- Jag har läst flera rapporter i helgen om att han ska vara på väg till Newcastle, Portsmouth och Sunderland. Vi får bara vänta och se hur det blir, säger Black. 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: