Manchester United

~~~We'll keep the red flag flying high~~~

Hargreves signatur dröjer

Kategori: Nyheter

image6
                          Lite fördröjning, men Hargreaves affären går snart i klapp

Owen Hargreaves har genomfört de medicinska testerna, som gick bra, och det var tänkt att hans kontrakt skulle skrivas idag. Men Hargreaves har enligt BBC åkt till hemlandet Canada för att besöka sin familj. 
Tidningen "Manchester Evening News" var det som rapporterade att Hargreaves kontrakt skulle skrivas idag. Igår blev det inte påskrivet pga. att det var "Bank holiday" i England. Kontraktet väntas dra sig tre eller fyra år framåt, och det kommer att dröja lite innan affären mellan Bayern München och United kan bekräftas.
Det skulle ha blivit ännu tidigare kontraktet blev skrivet men David Gill var i Malaysia för att få klarhet i Uniteds försäsongsmatcher i sommar. 
Förhoppningsvis kommer det inte att dröja länge och kontraktet kan nog vara skrivet i nästa vecka. Förmodligen en av de längsta övergångar har Hargreaves sagt. United har ju försökt att värva engelsmannen ett bra tag.
På grund av en lättare knäskada är inte Hargreaves med i truppen som möter Estland i EM-kvalet och Brasilien i en vänskapsmatch på Wembley i London.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: