Manchester United

~~~We'll keep the red flag flying high~~~

Heinze på väg bort

Kategori: Nyheter

image2
                                                           På väg bort?                                            

För två år sedan blev Gabriel Heinze utsedd till "årets spelare" på Old Trafford. Men den sista tiden så har det mesta handlat om Patrice Evra. United värvade Evra från Monaco när Heinze drog på sig en skada. Evra gjorde mycket bra ifrån sig och Heinze lyckades aldrig ta tillbaka sin plats som vänsterback i United.
Juventus är en klubb som har visat intresse för argentinaren och försökt få honom att lämna Manchester för Turin. En övergång som kanske kommer att bli av i sommar.
Heinze ska ha berättat för lagkamrater att han tror sig lämna United eftersom han anser att klubben tappat tron på honom.

Fler klubbar intresserade
Inte bara "den gamla damen" som Juventus kallas, är intresserade av Heinze. Båda spanska klubbarna Valencia och Villareal sägs vara intresserade av honom.
United har ju tidigare visat intresse för 17-årige Gareth Bale i Southampton. Skulle Heinze lämna United skulle kanske en affär med Bale inledas. Engelska tidningar uppger dock att det är större chans att Bale skriver kontrakt med Tottenham än med United.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: