Manchester United

~~~We'll keep the red flag flying high~~~

#3 Årets...

Kategori: Nyheter

                Cristiano Ronaldo vann överlägset ballon'd'or för bl.a. Messi och Torres

Glömde helt bort att göra de sista fem "Årets händelse" igår så de kommer idag istället.

Årets spelare: Cristiano Ronaldo var inte bara överlägset bäst i United under förra säsongen, han blev även utsedd till ligans bästa spelare samt världens bästa spelare.  

Årets andra halvlek: Var mot Newcastle på Old Trafford den 12 januari. Enda matchen där Ronaldo gjort hattrick för United och samtliga sex mål i matchen kom i andra halvlek. För de som inte kommer ihåg så öppnade Ronaldo målskyttet i matchen genom att på en frispark lura den hoppande Newcastle muren och placerade bollen under den.

Årets mål emot oss: Vi släpper inte in många mål men ett av dem var riktigt snyggt. Till och med supportrarna på Stretford End applåderade när Dean Ashton (West Ham) cykelsparkade in bollen i mål mot United i sista hemma matchen förra säsongen.

Årets puss: Jag var nog inte ensam om att applådera åt Wayne Rooney när han mot Everton fansen kysste United märket då hans gamla klubbs supportrar jublade åt det gula kortet han precis dragit på sig. Det här fick honom utbytt men det var trots det så jäkla bra gjort!

Årets presentation: Daniel Welbeck, 18 år gammal (17 då), fick några minuter mot Stoke hemma den 14 november. Inte för att vi var i behov av ett mål utan för att han skulle få sin Premier League debut. Han svarade på det genom att från långt avstånd dunka in bollen i krysset. Hade jag gjort något liknande så hade jag fortfarande firat. Stort!

Sådär, det där får bli bloggens sista inlägg i år.
Gott nytt (United) år på er allihopa!

Kommentarer

  • Matte säger:

    fan vad kul att ja hitta denna blogg, kommer att läsa med glädje!!

    2009-01-01 | 19:44:01
  • Henrik säger:

    Hur hittade du den här bloggen?

    2009-01-01 | 20:25:54
  • Henrik säger:

    Nu är i alla fall övergångarna med Tosic och Ljanic offentliga. Tosic ska nog ha 14 och Ljanic kommer i sommar.

    2009-01-02 | 14:31:42
  • Orrenelado säger:

    2009-01-02 | 17:01:24
  • Orrenaldo säger:

    Ja det blir bra som fan. Ljanic har jag inte så bra koll på men Tosic har varit en av de allra bästa i Serbien under en längre tid nu. Giggs kontrakt går väl ut sommaren 2009 (jag minns att han förlängde till 2009 för ett par år sedan men sen dess har jag inte hört något) så Tosic lär ju vara inhandlad som hans ersättare. Om nu inte Nani kan börja prestera. Jag tror Serbiska ligan kan vara ganska underskattad, Vidic gick ju direkt in i PL och var en av världens bästa backar ett år senare.

    Sen är ju Tosic ruggig på frisparkar, och kan ersätta portugisen som skjutit i muren vid 90 % av alla frisparkar hela året. Och jag förtår inte varför Ronaldo får lägga frisparkarna som blir till inlägg, jag menar: Om inte målvakterna kan bedöma bollens bana, hur ska då en Unitedspelare kunna tima med huvudet???

    2009-01-02 | 17:07:51
  • Erik säger:

    Fan 2008 var ett underbart år, Premier league, Champions league, världs mästare, sen pricken över i:et kalmar ff vann sm-guld xD

    2009-01-09 | 19:18:44

Kommentera inlägget här: